top of page

Comments (134)
Rated 4.857 out of 5 stars.
4.9 | 28 Ratings

Add a rating
Guest
42 min. ago

Hallo. Hier is een stel uit Amsterdam. Het meisje wil weer eens een gangbang... zijn er avonden op de Showboat die wat nadrukkelijker meer single mannen toelaten?

Like

Guest
11 hr. ago

Ik , leuke relaxte lekkere man zit te denken om morgen , donderdag naar de showboat te gaan. Leuke en lekkere dames en stellen aanwezig die een extra man waarderen ?

Like

Guest
16 hr. ago
Rated 5 out of 5 stars.

SEXX-AFFAIRS: de naam zegt het al😝 Een actieve donderdagmiddag en -avond waar ik mij kan uitleven met leuke mannen die een hotwife wel kunnen waarderen😜. Ik ben er vanaf een uur of 3; jij/jullie ook?

Like
Guest
16 hr. ago
Replying to

Dit is een zeer goede reden om weer eens naar Zaandijk af te reizen. De donderdag begint gelukkig langzaam maar zeker beter te lopen.

Like

Guest
1 day ago

Ik en mijn vrouw zijn van plan om binnenkort naar een club te gaan. We willen alleen geen hitsige mannen om ons heen die denken mee te doen. Dat hebben we wel in de sauna gehad, vandaar. Is dat hier niet het geval?

Like

Guest
2 days ago

Hi, hoe laat is de showboot as vrijdag open?

Er is een thema feest? Addicted 2 you… is dat leuk voor een stel?

Like

Guest
3 days ago

Hallo allemaal, zijn er interessante en sexy mensen die van plan zijn maandag te gaan? Ik wil je graag ontmoeten en samen wat plezier beleven. Heeft iemand er zin in? Ik zal op je wachten. kik koolsoda

Mike

Like

Guest
4 days ago

paar weken geleden voor het eerst op de Showboot geweest en nieuw in deze wereld. Man, 25 jaar.

Wellicht dat ik morgen (maandag 27-5) ook heen ga, gaan er nog andere dames heen?


Je kan mij berichten op KIK 998Levi Wellicht kunnen we ook eens een keer samen of ervaringen uitwisselen.

View Edits
Like

Guest
5 days ago
Rated 5 out of 5 stars.

Sex on Monday. Geweldig dat er in de regio Amsterdam een club op mandag open is waar ik mij kan uitleven en genieten van ongeremde seks met leuke heren. Ik ben er vanaf een uur of 12 en hoop dat het gezellig druk wordt!

Like
Guest
4 days ago
Replying to

Goed plan! Ik kom ook rond 12.30u voor een praatje, een drankje en misschien wat intermenselijke gezelligheid.

Like

Guest
5 days ago

Raad iemand het aan om vanavond naar de boat te gaan? Het zal het eerste keer dat ik naar een erotische club gaat, ik ben een man van 29 jaar oud.


Groet,


Sander

Like

Guest
5 days ago
Rated 5 out of 5 stars.

Ik ga maandag ook vanaf 12. Er waren vorige keer al heel veel leuke heren en heb toen een leuke middag gehad. Helemaal voldaan de kinderen weer van school gehaald :) . X Suus

Like
Guest
4 days ago
Replying to

Wat een goed idee! Het wordt steeds drukker op de maandag.

Like
bottom of page