top of page

Rendez-Vous

Open
19:00-00:00uur

Entree All-In Prijs
Heren-€ 87
Dames-€ 20
Koppels-€ 45

RENDEZ-2.jpg

Beleef het Ultieme Midweekfeest bij Club Showboat!

Bent u op zoek naar een manier om de eentonigheid van uw week te doorbreken en wat opwinding in uw woensdagavonden te brengen? Zoek niet verder dan het gerenommeerde evenement van Club Showboat: de Rendez-Vous Night!

Elke woensdag van 19.00 tot 00.00 uur verandert Club Showboat in de ultieme feestbestemming, met een mix van goede muziek, goede vibes en onvergetelijke ervaringen. Of je nu de hele nacht wilt dansen, vrienden wilt bijpraten of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, Redez-vous Night heeft voor elk wat wils.

Tijdens Redez-vous Night kunt u rekenen op een levendige sfeer vol energie en opwinding. De getalenteerde DJ van de club zal de nieuwste hits en klassieke nummers draaien, zodat de dansvloer altijd vol staat met feestvierders die een geweldige tijd willen hebben.

Een van de beste dingen van Rendez-Vous Night is het gevoel van gemeenschap en kameraadschap dat het evenement doordringt. Of u nu een vaste klant bent of voor de eerste keer, u wordt met open armen ontvangen en voelt zich meteen thuis.

Dus waarom zou u Club Showboat niet tot uw favoriete bestemming maken voor woensdagavonden? Of je nu de hele nacht los wilt gaan en wilt dansen of gewoon wilt ontspannen met een drankje in de hand, Rendez-Vous Night belooft een onvergetelijke ervaring die je de dagen laat aftellen tot het volgende evenement.

Mis het ultieme midweekfeest niet - zet Redez-vous Night in Club Showboat in je agenda en bereid je voor op de beste woensdagavond van je leven!

*Kom elke woensdag langs van 19:00 tot 00:00 uur

          Reserveren kan telefonisch op 075-6222348 vanaf 13:00

              Alleengaande heren dienen altijd te reserveren!!!

bottom of page