Welkom in Swingersclub Showboat

De Showboat is opgericht in september 1997 als 1e parenclub in de Zaanstreek. Het is een begrip in de Zaanstreek en omgeving geworden. De Showboat is daadwerkelijk een echte boot en ligt dan ook op een unieke locatie aan de Zaan. De grootste steden die vlakbij de Showboat liggen zijn; Alkmaar, Haarlem en Amsterdam.

Het beleid van de Showboat is erop gericht om paren en alleenstaanden de mogelijkheid te geven tot uitgaan in een luxueuze erotische omgeving.

Voorwaarde van ons beleid is wel dat toegang tot de Showboat laagdrempelig en betaalbaar moet blijven. Wij geloven dat daar onze kracht ligt in vergelijking met andere parenclubs in Nederland en Belgie.

Dat maakt de Showboat de ideale opstap voor mensen die interesse hebben in de wereld van gemeenschappelijke erotiek.

Onze Prijs Berekening

De Showboat is sinds begin 2018 gestart met all-in prijzen op de vaste dagen (donderdag, 2 party’s op de vrijdag, zaterdag en zondag).  Deze all-in prijzen staan vernoemd op de dagen dat wij open zijn. Je betaald vooraf je all-in prijs bij de receptie en dan krijg je je genummerde sleutel mee voor je kluisje.

En er zijn nog 5 party’s op de vrijdag en zaterdag die nog voorlopig op het systeem doorgaan zoals hieronder uitgelegd.

Party’s die nog mee doen met het oude systeem:

  • SM Fetish Play Party (vrijdag)
  • Bi Fabulous (Vrijdag)
  • Milk & Chocolate (Vrijdag)
  • SamariuM Jongeren party (Zaterdag)
  • The Sirens Call (Zaterdag)

De Showboat heeft bewust gekozen voor een systeem met een vast all-in prijzen systeem, maar ook het oude systeem gelaten voor een aantal party’s om de gasten hun entreeprijs en consumpties te laten afrekenen, met een minimale besteding aan de bar.

  • Heel belangrijk! Alle acties (kortingskaarten van de KamasutrA en de Bobbi Eden beurs) gelden helaas niet meer op de Showboat. Gelieve deze kaarten weg te gooien.

Op thema avonden kunnen andere entree prijzen gelden. Wij denken dat dit systeem eerlijker is, omdat iedereen nu zelf in de hand heeft hoeveel een bezoek aan de Showboat maximaal gaat kosten.

Ons betaalsysteem werkt als volgt: Bij binnenkomst krijgt iedereen een genummerde sleutel welke aan een bandje zit dat om de pols bevestigd kan worden.

Deze sleutel past op een van onze kleedkastjes, welke gebruikt kan worden voor het veilig wegbergen van kleding en persoonlijke eigendommen.

Na het bestellen van een consumptie vraagt ons barpersoneel om dat nummer, waarna zij de kosten van de bestelling verwerken op ons centrale kassa systeem.

Je hoeft dus niet met geld rond te lopen, iets wat in een parenclub niet zo handig zou zijn.

Bij het naar huis gaan betaal je de barrekening van de gehele avond bij de ingangsbalie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen en met credit cards.

Voor alleenstaande heren geld de regel dat bij binnenkomst aan de ingangsbalie de entreeprijs dient te worden afgerekend.

slider_light

Voordelen van Showboat

  • Discreet
  • Veilig
  • Unieke Locatie
  • Gezellig

Wat bieden we

X

Swingersclub Showboat is erop gericht om paren en alleenstaanden de mogelijkheid te geven tot uitgaan in een luxueuze erotische omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.

Powered by mk4design.nl