top of page

do 07 mrt

|

Zaandijk

MEET AND GREET

Elke 1e donderdag van de maand SHOWBOAT MEET AND GREET Open vanaf 16.00 uur tot 23.30 Geen verplichte dresscode ( Geen trainingspak etc) Showboat bied nieuwkomers om kennis te komen maken met de showboat en het swingers leven etc. Koppels vrij entree minimaal besteding aan de bar € 30 Dames vrij

MEET AND  GREET
MEET AND  GREET

Tijd en locatie

07 mrt 2024, 16:00 – 23:30

Zaandijk, Lagedijk 328, 1544 BX Zaandijk, Nederland

More Info

MEET & GREET

Veel mensen fantaseren er weleens over: een keertje langs een parenclub. Misschien wilt u de relatie nieuw leven inblazen, misschien heeft men allebei zin in een spannend avontuurtje of is het gewoon nieuwsgierigheid? Maar toch ligt er voor mensen een hoge drempel. Want wat kan je nou precies verwachten van zo’n parenclub?

Club showboat komt daarom met MEET & GREET, elke 1ste donderdag van de maand vanaf 16:00 tot 23:30, biedt de showboat nieuwkomers de kans om kennis te maken met club showboat en het swingersleven. Op deze avond hanteren wij geen dresscode (met uitzondering van sportswear), een medewerker zorgt ervoor dat u wordt rondgeleid, legt de huisregels uit en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U ontmoet tijdens deze avond andere beginners en kunt een beetje de kat uit de boom kijken.

Je moet helemaal niets, maar er mag een heleboel! Niks is raar of gek!

Koppels Vrij entree, minimale besteding aan de bar €30

Dames Vrij entree, minimale besteding aan de bar €15

Heren €55, minimale besteding aan de bar €25

Kom eens kijken, wij heten u van harte welkom tijdens onze MEET & GREET..

Planning


  • 6 uur

    Meet and Greet

    Lagedijk 328 1544BX Zaandijk

Deel dit evenement

bottom of page