top of page

ODYSINS

Stap binnen in een wereld waar verlangens geen grenzen kennen en plezier een kunstvorm wordt -     WELKOM BIJ ̈ODYSINS ̈

       Showboat ontmoet Apollodore

                     Zaterdag 30 maart 2024 

Privé en exclusief event/ beperkte plaatsen beschikbaar,

gelieve te registreren via deze link: https://forms.gle/hmLxdg8iNPazdRZU7

In het hart van dit exclusieve evenement vloeit de aantrekkingskracht

van Club Showboat naadloos samen met de verfijning van Apollodore, en belooft een avond die al het gewone overstijgt.

Bereid je voor op een internationale escapade, een reis die workshops omarmt, Shibari- spektakels, Tantra-massages, een erotische Shibari tentoonstelling en vele kamers met thema ́s om te mogen spelen. We heten gasten van over de hele wereld welkom op de Showboat om de viering van plezier en verbinding bij te wonen.

Laat je onderdompelen in een wereld waar verlangens de vrije loop hebben, en de grenzen van genot vervagen.

Shibari workshop, ontdek de touwen:

Aanschouw de kunst van Shibari terwijl bekwame beoefenaars ingewikkelde patronen van verlangen en beheersing weven. Een visueel spektakel dat het fysieke overstijgt, voegt Shibari een artistiek tintje toe aan het erotische tapijt van de avond.

Tantra- massage met Apollodore:

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Tantra met kalmerende en sensuele massages. Laat bedreven handen je begeleiden door een reis van sensaties, waardoor een diepere verbinding met jezelf en je partner ontstaat.

Erotische Shibari- tentoonstelling van William Penkli @willampenkli.artiste (instagram):

Laat je ogen genieten van een tentoonstelling die de schoonheid van menselijke sensualiteit viert. Laat je verlangens de vrije loop terwijl William Penkli zijn erotische creaties tentoonstelt.

DRESSCODE: Provocatieve outfits, ̈Dress to impress ̈, leer, latex, vinyl, fetisj en eigenzinnige outfits worden ook gewaardeerd.
Sluit je aan bij ons op het kruispunt van passie en verfijning, waar grenzen vervagen en verlangens het podium betreden. Combineer de charme van Club Showboat met de mystiek van Apollodore. Dit is niet zomaar een evenement; dit is ODYSINS - een odyssee door de ondeugden en zintuigen.

bottom of page