Welkom in Swingersclub Showboat

image01

Het beleid van de Showboat is erop gericht om paren en alleenstaanden de mogelijkheid te geven tot uitgaan in een luxueuze erotische omgeving.

Voorwaarde van ons beleid is wel dat toegang tot de Showboat laagdrempelig en betaalbaar moet blijven. Wij geloven dat daar onze kracht ligt in vergelijking met andere parenclubs in Nederland en Belgie.

Dat maakt de Showboat de ideale opstap voor mensen die interesse hebben in de wereld van gemeenschappelijke erotiek.

De aangename prijsstelling van de Showboat maakt kortere bezoeken mogelijk, zodat veel mensen nog laat even langskomen om de laatste uurtjes mee te pikken.

 

 

Onze Prijs Berekening

De Showboat heeft bewust gekozen voor een systeem zonder vaste all-in prijzen, maar om de gasten hun entreeprijs en consumpties te laten afrekenen, met een minimale besteding aan de bar.

Op thema avonden kunnen andere entree prijzen gelden. Wij denken dat dit systeem eerlijker is, omdat iedereen nu zelf in de hand heeft hoeveel een bezoek aan de Showboat maximaal gaat kosten.

Ons betaalsysteem werkt als volgt: Bij binnenkomst krijgt iedereen een genummerde sleutel welke aan een bandje zit dat om de pols bevestigd kan worden.

Deze sleutel past op een van onze kleedkastjes, welke gebruikt kan worden voor het veilig wegbergen van kleding en persoonlijke eigendommen.

Na het bestellen van een consumptie vraagt ons barpersoneel om dat nummer, waarna zij de kosten van de bestelling verwerken op ons centrale kassa systeem.

Je hoeft dus niet met geld rond te lopen, iets wat in een parenclub niet zo handig zou zijn.

Bij het naar huis gaan betaal je de barrekening van de gehele avond bij de ingangsbalie. Je kunt bij ons contant of met PIN betalen en met credit cards.

Voor alleenstaande heren geld de regel dat bij binnenkomst aan de ingangsbalie de entreeprijs dient te worden afgerekend.

slider_light

Voordelen van Showboat

  • Discreet
  • Veilig
  • Unieke Locatie
  • Gezellig

Wat bieden we

X

Swingersclub Showboat is erop gericht om paren en alleenstaanden de mogelijkheid te geven tot uitgaan in een luxueuze erotische omgeving onder het genot van een hapje en een drankje.

Powered by mk4design.nl