23

februari

Bi Fabulous

Elke 4e vrijdag van de maand is er een Bi Fabulous Party! Deze party is voor alle Bi, Gay, Lesbians, Transgender, Travo's,  Bi Curious of Openminded people! Laat je verrassen door erotische prikkelingen of vertoef je door de gangen van onze boot waar geheime kamers en vele spannende, opwindende plekken zijn. Deze avond is 1 groot erotisch avontuur waar vele hun fantasieën tot leven laten komen. Onze gastheren & dames en ons personeel verwelkomen jullie graag op onze boot.. Doorbitch & Hostess: Miss Fucksia DJ: C MON Dresscode: Fabulous (Boxershorts/Sexy Lingerie/jurkje). Winkel LoveDreams is de gehele avond geopend. Alleengaande heren moeten op de dag zelf reserveren op 075-62 22 348 na 16:00.      

02

maart

Milk & Chocolate

Elke 1e vrijdag van de oneven maand hebben wij onze legendarische party Milk&Chocolate! Deze party is voor is alle paren, dames en heren die van donkere dames en heren houden en andersom. Jullie kunnen bij ons genieten in onze vele ruimtes, sauna, jacuzzi of stoombad en vele andere erotische ruimtes! Laat je verrassen! Deze avond hebben wij DJ Orlando die R&B klassiekers draait maar ook reggaeton, salsa en de hits van nu. Er is een buffet om 23:30 met een heerlijk chocolade dessert. De dresscode voor deze avond is: Lingerie/Sexy jurkje - Boxershorts. En iedereen (paren/dames en heren) moeten reserveren! Dat kan op 075-62 22 348 of op info@showboat.eu. * Heren graag reserveren op de dag zelf vanaf 12:00 in de middag.    

09

maart

SM Fetish Play Party

SM Fetish Play Party By Mistress Manita and The Showboat! Het deurbeleid is streng. Reserveren is absoluut noodzakelijk en er is een strikte dresscode welke wij zonder pardon hanteren. In geval van twijfel of kleding voldoet aan onze eisen, beslist onze gastvrouw Meesteres Manita of toegang mogelijk is. Alleengaande heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft en zij de aanwezige paren niet hinderen. De dresscode Lak, Leer, Rubber, PVC, Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Plastic, Full Uniform, en een net zwart kostuum compleet met das of smoking.  

30

maart

Back to the 90’s Party

Elke 5e vrijdag van de maand organiseren we een Seasons Party! Op 30 maart 2018 is het weer zover en dan geven we uiteraard een Seasons Party! We presenting: Back to 90's party! Trek je neon sexy lingerie setje of je felgekleurde boxer uit de kast! Want er komen deze avond alleen hits uit de speakers van de jaren 90! DJ C-MON gaat jullie de gehele avond terug sturen in de tijd van de jaren 90! Zoals: Snap, Technotronic, Robin S en uiteraard de IT classics! We gaan open om 21:00 we gaan door tot 04:00! Om 23:30 kan je nog een lekker hapje mee eten! Alle speelruimtes, kamers, jacuzzi, sauna etc is geopend voor deze sensationele avond in de sferen van de 90's!

01

april

Flirty Easter Days!

F L I R T Y     P A S E N - E A S T E R  D A Y S! Zondag 1 april en maandag 2 april is het weer pasen! Daarom zijn wij zondag en maandag geopend! Een extra lang weekend op onze boat! Om lekker van het lange weekend te genieten hebben wij een heerlijke spa om lekker te kunnen ontspannen zoals in onze jacuzzi, sauna of Turks stoombad.. Wij hebben op deze dagen een uitgebreid warm en koud buffet, deze begint om 18:30 onder het genot van een drankje en goede muziek aan onze grote ronde bar. Om deze dagen een heerlijk avontuur te beleven, kun je vertoeven in onze speelkamers (we hebben o.a. een kooikamer, bdsm kamer en zelfs een glory hole!).. Laat je verrassen op deze paas dagen op de Showboat! Wij zijn op zondag en maandag geopend van 15:00 in de middag tot 01:00 in de nacht.. Prijzen zijn All - Inclusive! Een koppel betaald € 45,-. Een dame betaald € 15,-. Een heer betaald € 80,-. * Deze prijzen gelden voor de zondag en maandag. Alleengaande heren moeten verplicht reserveren op 075-6222348, en dat kan vanaf 14:00 in de middag.    

10

mei

One Day in Heaven

Donderdag 10 mei is het Hemelvaartsdag! De meesten mensen zijn op deze vrij, en wat doe je op een vrije dag? Naar onze Showboat gaan natuurlijk! Wij zijn geopend vanaf 15:00 in de middag en we gaan sluiten af om 01:00 in de nacht. Om 18:30 hebben wij een uitgebreid warm en koud buffet om deze heerlijke dag even wat energie te geven! Uiteraard zijn al onze speelkamers open voor al jullie fantasieen op deze Hemelse dag! Wil je lekker ontspannen in onze spa? Dat kan, want wij hebben een jacuzzi, sauna en een Turks stoombad en genoeg douches om even op te frissen.. En er is nog veel meer, kom gewoon langs, dan ga je het zien en beleven! Wij hebben op deze dag All-Inclusive prijzen: Een koppel betaald € 40,-. Een dame betaald € 15,-. Een heer betaald € 75,-. Alleengaande heren moeten reserveren voor de dag. Dat kan vanaf 14:00 in de middag op 075-6222348.

Powered by mk4design.nl