22

maart

Bi Fabulous

Elke 4e vrijdag van de maand is er een Bi Fabulous Party! En deze vrijdag hebben wij een SDC Hostkoppel op onze boat! En deze keer is het de 11e jaar Bi Fabulous.. Deze party is voor alle Bi, Gay, Lesbians, Transgender, Travo's,  Bi Curious of Openminded people! Laat je verrassen door erotische prikkelingen of vertoef je door de gangen van onze boot waar geheime kamers en vele spannende, opwindende plekken zijn. Deze avond is 1 groot erotisch avontuur waar vele hun fantasieën tot leven laten komen. Onze gastheren & dames en ons personeel verwelkomen jullie graag op onze boot.. Doorbitch & Hostess: Miss Fucksia DJ: C MON Dresscode: Fabulous (Boxershorts/Sexy Lingerie/jurkje). Winkel LoveDreams is de gehele avond geopend. Alleengaande heren moeten op de dag zelf reserveren op 075-62 22 348 na 16:00.      

30

maart

The Sirens Call

Nieuw BDSM party op de Showboat! check: www.thesirenscall.nl voor meer informatie!

12

april

SM Fetish Play Party

<p style="text-align: left;">SM Fetish Play Party By Mistress Manita and The Showboat!</p> Het deurbeleid is streng. Reserveren is absoluut noodzakelijk en er is een strikte dresscode welke wij zonder pardon hanteren. In geval van twijfel of kleding voldoet aan onze eisen, beslist onze gastvrouw Meesteres Manita of toegang mogelijk is. Alleengaande heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft en zij de aanwezige paren niet hinderen. De dresscode Lak, Leer, Rubber, PVC, Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Plastic, Full Uniform, en een net zwart kostuum compleet met das of smoking.  

13

april

Trancelicious

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.eventbrite.nl of bij de receptie van de Showboat!

20

april

SM SamariuM Jongerenfeest

Check voor alle informatie op www.samarium.nl Reserveren gaat ook via de site www.samarium.nl. Na deze party gaat het gewone programma van de Showboat door. Zie de flyer voor alle informatie. En voor meer informatie check www.samarium.nl.  

21

april

Paas weekend

P A A S   W E E K E N D Zondag 21 april en maandag 22 april is het weer pasen! Daarom zijn wij zondag en maandag geopend! Een extra lang weekend op onze boat! Om lekker van het lange weekend te genieten hebben wij een heerlijke spa om lekker te kunnen ontspannen zoals in onze jacuzzi, sauna of Turks stoombad.. Wij hebben op deze dagen een uitgebreid warm en koud buffet, deze begint om 18:30 onder het genot van een drankje en goede muziek aan onze grote ronde bar. Om deze dagen een heerlijk avontuur te beleven, kun je vertoeven in onze speelkamers (we hebben o.a. een kooikamer, bdsm kamer en zelfs een glory hole!).. Laat je verrassen op deze paas dagen op de Showboat! Wij zijn op zondag en maandag geopend van 15:00 in de middag tot 24:00 in de nacht.. Prijzen zijn All - Inclusive! Een koppel betaald € 45,-. Een dame betaald € 15,-. Een heer betaald € 80,-. * Deze prijzen gelden voor de zondag en maandag. Alleengaande heren moeten verplicht reserveren op 075-6222348, en dat kan vanaf 14:00 in de middag.  

Powered by mk4design.nl