loading image

WELKOM BIJ SWINGERSCLUB SHOWBOAT

Swingersclub Showboat is voor iedereen die wil genieten van een erotische sfeer of een avondje openminded wilt swingen!

Services

X

Music

On our evenings the music is provided by our regular club...

Hot and Delicious

We serve a tasty hot and cold buffet for our...

Bar

Aan onze mooie bar kunt u genieten van een lekker glaasje van u keuze...

Event van de maand

X

SM Fetish Play

Deurbeleid Het deurbeleid is streng. Reserveren is absoluut noodzakelijk en er is een strikte dresscode welke wij zonder pardon hanteren. In geval van twijfel of kleding voldoet aan onze eisen, beslist onze gastvrouw Meesteres Manita of toegang mogelijk is. Alleengaande heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft en zij de aanwezige paren niet hinderen. De dresscode Lak, Leer, Rubber, PVC, Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Plastic, Full Uniform, Bondage, Burlesque, Kilt, Lolita, Cat Girl, Age Play en een net zwart kostuum compleet met das of smoking.

Slutty Thursday

Elke donderdag van 14:00 – 00:00 Warm en koud buffet om 18:30. DJ Ruud draait de hele dag de heerlijkste muziek. Alleengaande heren moeten voor deze dag verplicht reserveren: 075-6222348 en dat kan vanaf 12:00 in de middag. Hier hebben wij bewust voor gekozen om het aantal heren, dames, en koppels op een gelijk niveau te houden.

Super Mega Gang Bang

Deze vrijdag is het thema: Super mega Gang Bang. Op deze super hete geile avond is er een super mega Gang Bang op de Showboat. Laat je verassen in onze grote speelruimtes en geniet in deze erotische ambiance.

Swingers Night

Zaterdag is het Swingersavond! Deze avond staat in het teken van swingers koppels. Die graag van dansen houden, andere koppels willen ontmoeten en in een erotische ambiance willen stappen. Deze avond draait onze DJ heerlijke R&B, POP, DANCE, SALSA, REGGEATON.

Sexy Sunday

Op de laatste dag van de week even naar de Showboat voordat de nieuwe week weer begint. Even lekker in de sauna of Turks stoombad en daarna lekker relaxen.. of toch nog een erotisch avontuurtje?

Powered by mk4design.nl