loading image

WELKOM BIJ SWINGERSCLUB SHOWBOAT

Swingersclub Showboat is voor iedereen die wil genieten van een erotische sfeer of een avondje openminded wilt swingen!

Event van de maand

X

Bi Fabulous Showboat 22 years Party!

(Nederlands) Elke 4e vrijdag van de maand is er een Bi Fabulous Party! Deze party is voor alle Bi, Gay, Lesbians, Transgender, Travo's,  Bi Curious of Openminded people! Laat je verrassen door erotische prikkelingen of vertoef je door de gangen van onze boot waar geheime kamers en vele spannende, opwindende plekken zijn. Deze avond is 1 groot erotisch avontuur waar vele hun fantasieën tot leven laten komen. Onze gastheren & dames en ons personeel verwelkomen jullie graag op onze boot.. Doorbitch & Hostess: Miss Fucksia DJ: C MON Dresscode: Fabulous (Boxershorts/Sexy Lingerie/jurkje). Winkel LoveDreams is de gehele avond geopend. Alleengaande heren moeten op de dag zelf reserveren op 075-62 22 348 na 16:00.      

Showboat 22 Years Party

(Nederlands) Deze zaterdag gaan wij de Showboat op z'n kop zetten!! Vele verrassingen zoals jullie gewend zijn van ons, en in een feestelijke sfeer want de Showboat bestaat 22 jaar! Swingersclub de Showboat is opgericht in 1997 en we hebben zoveel mooie herinneringen aan de 20 jaar die in een vogelvlucht voorbij zijn gegaan. Iedereen die ooit bij ons is geweest, weet precies waar wij het over hebben. De sfeer die wij altijd hebben gecreeerd in het begin van de Showboat, die is nooit veranderd. Vele van het personeel is er nog steeds en het nieuwe personeel werkt er alsof ze er al vanaf het begin waren! Wij willen de gasten bedanken voor de mooie tijden van de afgelopen 22 jaar! Op naar de volgende 22 jaar! Maar over deze zaterdag! Wij zijn geopend vanaf 21:00 t/m 05:00. De hele avond gaan wij jullie verrassen met lekker eten, goede muziek (DJ C-MON). Dresscode: Feestelijk (boxershorts/sexy lingerie/jurkje) De prijzen voor deze avond blijven hetzelfde als de zaterdag Swingersnight. Vragen? Neem contact op 075-6222348 of via info@showboat.eu. Alleengaande heren op de dag zelf reserveren via bovenstaand telefoonnummer.

The Sirens Call

Nieuw BDSM party op de Showboat! check: www.thesirenscall.nl voor meer informatie!

SM Fetish Play Party

SM Fetish Play Party By Mistress Manita! Het deurbeleid is streng. Reserveren is absoluut noodzakelijk en er is een strikte dresscode welke wij zonder pardon hanteren. In geval van twijfel of kleding voldoet aan onze eisen, beslist onze gastvrouw Meesteres Manita of toegang mogelijk is. Alleengaande heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft en zij de aanwezige paren niet hinderen. De dresscode Lak, Leer, Rubber, PVC, Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Plastic, Full Uniform, Bondage, Burlesque, Kilt, Lolita, Cat Girl, Age Play en een net zwart kostuum compleet met das of smoking.

SM SamariuM Jongerenfeest

  In the evening is the normal program for the Showboat. For all information check the flyer and check the website www.samarium.nl

Belangrijk Nieuws

X

Powered by mk4design.nl