loading image

WELKOM BIJ SWINGERSCLUB SHOWBOAT

Swingersclub Showboat is voor iedereen die wil genieten van een erotische sfeer of een avondje openminded wilt swingen!

Event van de maand

X

SM SamariuM Jongerenfeest

  In the evening is the normal program for the Showboat. For all information check the flyer and check the website www.samarium.nl

Paas weekend

(Nederlands) P A A S   W E E K E N D Zondag 21 april en maandag 22 april is het weer pasen! Daarom zijn wij zondag en maandag geopend! Een extra lang weekend op onze boat! Om lekker van het lange weekend te genieten hebben wij een heerlijke spa om lekker te kunnen ontspannen zoals in onze jacuzzi, sauna of Turks stoombad.. Wij hebben op deze dagen een uitgebreid warm en koud buffet, deze begint om 18:30 onder het genot van een drankje en goede muziek aan onze grote ronde bar. Om deze dagen een heerlijk avontuur te beleven, kun je vertoeven in onze speelkamers (we hebben o.a. een kooikamer, bdsm kamer en zelfs een glory hole!).. Laat je verrassen op deze paas dagen op de Showboat! Wij zijn op zondag en maandag geopend van 15:00 in de middag tot 24:00 in de nacht.. Prijzen zijn All - Inclusive! Een koppel betaald € 45,-. Een dame betaald € 15,-. Een heer betaald € 80,-. * Deze prijzen gelden voor de zondag en maandag. Alleengaande heren moeten verplicht reserveren op 075-6222348, en dat kan vanaf 14:00 in de middag.  

KingsNight at Club Showboat!

(Nederlands) Bi Fabulous editie! Elke 4e vrijdag van de maand!

Le Bateau

(Nederlands) Zaterdag 11 mei van 14:00 t/m 17:00, presenteren wij u wij een klasse feestje!: Le Bateau georganiseerd door Ramontiek Productions in combinatie met Club Showboat. Le Bateau is een waar Sex Festijn waar kwaliteit voorop staat. Voorwel alle gasten, de organisatie, de locatie en wat comfort betreft. Met al het plezier zullen wij hier, al uw stoute fantasieen proberen laten uitkomen.. Aanmelden kan via www.ramontiek.nl Eigen bijdrage is: Heren: 100 euro. Stelletjes: 50 euro. Dames: gratis toegang. All-inclusive prijzen, en daar zit bij inbegrepen: Drinks&Bites, gebruik maken van Sauna, Jacuzzi en douches en alle andere ruimtes in de Showboat, handdoeken en condooms. Check www.ramontiek.nl voor meer informatie!

Belangrijk Nieuws

X

Powered by mk4design.nl