loading image

WELKOM BIJ SWINGERSCLUB SHOWBOAT

Swingersclub Showboat is voor iedereen die wil genieten van een erotische sfeer of een avondje openminded wilt swingen!

Event van de maand

X

SM Fetish Play

SM Fetish Play Party By Mistress Manita! Het deurbeleid is streng. Reserveren is absoluut noodzakelijk en er is een strikte dresscode welke wij zonder pardon hanteren. In geval van twijfel of kleding voldoet aan onze eisen, beslist onze gastvrouw Meesteres Manita of toegang mogelijk is. Alleengaande heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft en zij de aanwezige paren niet hinderen. De dresscode Lak, Leer, Rubber, PVC, Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Plastic, Full Uniform, Bondage, Burlesque, Kilt, Lolita, Cat Girl, Age Play en een net zwart kostuum compleet met das of smoking.

SDC Meet&Greet

(Nederlands) Op zaterdag 1 juli hebben wij een Saturday Swingers Night! En we hebben dan een SDC Meet&greet! Deze avond is speciaal voor koppels en single dames! Heren alleen zijn niet welkom! Op deze avond staat er een SDC host koppel die jullie verwelkomen en bieden jullie leuke aanbiedingen en informatie! We zijn open van 20:00 t/m 05:00 en we hebben om 23:30 een warm & koud buffet. Deze avond draaien DJ RUUD & C-MON de heerlijkste muziek voor je! Op het benedendek is een nieuwe jacuzzi en sauna! Zeker de moeite waard om even te kijken! Alle speelkamers, Turks stoombad, darkroom, gang bang ruimte etc zijn open. Je kan je dus heerlijk vertoeven op onze boot.. Je gaat je zeker niet vervelen! * Masseuse aanwezig van 20:00 - 01:00. Meld je bij de receptie, mocht je een massage willen. * Gehele avond staat op het benedendek het winkeltje van Lovedreams.  

Milk & Chocolate

This evening is on the first friday of the uneven month and is dedicated to everyone loving chocolade. Our DJ Orlando will take care of the music.

Belangrijk Nieuws

X

Powered by mk4design.nl