loading image

WELKOM BIJ SWINGERSCLUB SHOWBOAT

Swingersclub Showboat is voor iedereen die wil genieten van een erotische sfeer of een avondje openminded wilt swingen!

Event van de maand

X

Milk & Chocolate

This evening is dedicated to everyone loving chocolade. Our DJ Orlando will take care of the music.

Super Mega Gang Bang

This Friday's theme: Super Mega Gang Bang. On this super hot horny evening there is a super mega Gang Bang on the Showboat. Be surprised at our large playground areas and enjoy this erotic atmosphere.

SM Fetish Play

Deurbeleid Het deurbeleid is streng. Reserveren is absoluut noodzakelijk en er is een strikte dresscode welke wij zonder pardon hanteren. In geval van twijfel of kleding voldoet aan onze eisen, beslist onze gastvrouw Meesteres Manita of toegang mogelijk is. Alleengaande heren zijn welkom, al waken wij er wel voor dat de verhouding paren en heren, in verhouding blijft en zij de aanwezige paren niet hinderen. De dresscode Lak, Leer, Rubber, PVC, Fetish Glam, Gothic, Medical, Body Art, Plastic, Full Uniform, Bondage, Burlesque, Kilt, Lolita, Cat Girl, Age Play en een net zwart kostuum compleet met das of smoking.

(Nederlands) Easter/Pasen weekend!

(Nederlands) P A S E N - E A S T E R ¬†WEEKEND 16 en 17 april is het weer pasen! Daarom zijn wij zondag en maandag geopenend! Een extra lang weekend.. Het is zeker een aanrader om bij te komen van de week in onze vernieuwde jacuzzi of sauna.. Jullie zullen je niet vervelen.. De koks zullen dezer dagen weer groots uitpakken met een paas buffet! Om deze dagen een heerlijk avontuur te beleven, kun je vertoeven in onze speelkamers of in onze darkroom.. of misschien even samen op de dansvloer? Laat je verrassen op deze paas dagen op de Showboat! Wij zijn op zondag en maandag geopend van 14:00 t/m 00:00! Alleengaande heren moeten verplicht reserveren op 0031 75 62 22 348!    

(Nederlands) Swingers Night presents SDC meet&greet

(Nederlands) Op zaterdag 29 april hebben wij een Saturday Swingers Night! En we hebben dan een SDC Meet&greet! Op deze avond staat er een SDC host koppel die jullie verwelkomen en bieden jullie leuke aanbiedingen en informatie! We zijn open van 20:00 t/m 05:00 en we hebben om 23:30 een warm & koud buffet. Deze avond draaien DJ RUUD & C-MON de heerlijkste muziek voor je! Op het benedendek is een nieuwe jacuzzi en sauna! Zeker de moeite waard om even te kijken! Alle speelkamers, Turks stoombad, darkroom, gang bang ruimte etc zijn open. Je kan je dus heerlijk vertoeven op onze boot.. Je gaat je zeker niet vervelen! * Masseuse aanwezig van 20:00 - 01:00. Meld je bij de receptie, mocht je een massage willen. * Gehele avond staat op het benedendek het winkeltje van Lovedreams. * Alleengaande heren moeten reserveren voor deze avond, dat kan vanaf 16:00 in de middag op 075-6222348.

Belangrijk Nieuws

X

Powered by mk4design.nl